Goderingens Teologiske diskussionsliste

Dette er Goderingens diskussionsforum til etik, filosofi og teologi fra en hedensk synsvinkel.

Her kan du diskutere etiske, filosofiske og teologiske emner med Goderingens medlemmer. Du kan også diskutere nogle af de emner, vi tager op i vores uddannelse og bruge listen som en opfølgning på vores studiekreds.

Tilmeld dig :
Rökstólar-listen
Skriv din e-mail adresse:
Ordet Rökstolar er oldnordisk og betyder Rådssæder, hvilket er synonymt med ordet Ting. Udtrykket genfindes i Vølvens Spådom, hvor det var nødvendigt for Guderne at træffe en afgørelse. Således gik magterne til rådssæderne og diskuterede og diskuterede og diskuterede, indtil de kom frem til et kompromis.

Listen er ikke tænkt som en "propaganda kanal" for en bestemt etisk eller filosofiske opfattelse. Listen har heller ikke nogen begrænsning i forhold til forskellige retninger inden for den nordiske hedendom.

Retningslinier for Rökstolar listen

Vi appellerer til deltagernes æresfølelse og henstiller til, at man undgår mudderkastning. Du får den respekt, du selv giver. Personlige opgør og uenigheder bør holdes i en tone, der viser respekt for modstanderen .

Enhver postning sker på eget ansvar, efter gældende love, dette gælder også copyright.

Sproget på listen er Nordisk, det vil sige de sprog der tales i Danmark, Norge, Sverige, Island og Færøerne. Ingen kan forlange svar eller oversættelse (undtagen moderatorene).

Klager eller spørgsmål kan sendes moderator :Moderator

For at tilmelde dig Rökstólar - listen kan du enten sende en e-mail til rokstolar-subscribe@yahoogroups.com eller skrive din e-mail adresse i feltet øverst til højre. Og så klikke på Tilmeldknappen. NB! Rökstólar - listen er ikke det samme som Goderingens nyhedsbrev.

Nå du er tilmeldt kan du skrive dine indlæg til rokstolar@yahoogroups.com